Μαξίμου: Την Πέμπτη ο Μητσοτάκης θα πρέπει να απαντήσει για Φρουζή

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

To γραφείο τύπου του πρωθυπουργού κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι "κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis" και προαναγγέλει σύγκρουση στην προ ημερησίας

«Για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis» επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις των email και των μυστικών δείπνων με τον κ. Φρουζή και επιχειρηματίες κυρίως από τον χώρο του φαρμάκου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για αυτά που θέλει να κρύψει ο πρόεδρος της ΝΔ. Όσο και να κρύβεται, όμως, την Πέμπτη θα αναγκαστεί να πάρει θέση όχι μόνο για την αποτυχία της καταστροφολογίας του στην οικονομία, αλλά και για τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον κ. Φρουζή» υπογραμμίζει.

Με τον τρόπο αυτό το Μαξίμου προαναγγέλει σύγκρουση στην προ ημερησίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη κατόπν αιτήματος του προέδρου της ΝΔ. Η προ ημερησίας θα έχει αντικείμενο τη συμφωνία στο Eurogroup, ωστόσο είναι σαφές ότι η κυβέρνηση θα εξαπολύσει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο μέτωπο της διαπλοκής κατηγορώντας τον κ.Μητσοτάκη για ύποπτες σχέσεις με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Novartis.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Βουλή, Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το email του Φρουζή

SHARE: