Μαυρωτάς: Αρνητική έκπληξη η ανεξαρτητοποίηση Αμυρά

Μαυρωτάς: Αρνητική έκπληξη η ανεξαρτητοποίηση Αμυρά
Ο Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

"Η στήριξη στην κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι στήριξη στην τζάμπα μαγκιά όσων έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν ψηφίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών" δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

«Ήταν μεγάλη αρνητική έκπληξη η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά. Στο Πολιτικό Συμβούλιο διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την κοινοβουλευτική ομάδα, παρά μόνο να αφήσει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Δεν θέλω να τον πιστέψω ότι παρασύρθηκε από τα tweets του κ. Καμμένου και του κ. Κωνσταντινόπουλου». Τις επισημάνσεις αυτές έκανε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Η στήριξη στην κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι στήριξη στην τζάμπα μαγκιά όσων έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν ψηφίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι 151 θα πρέπει να μην καταψηφίσουν την συμφωνία. Εμείς θα στηρίξουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Αν αυτό το χρησιμοποιούν κάποιοι για να πετάνε από πάνω τους τις ευθύνες, εκεί ο καθένας μας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του» συνέχισε.

«Το Ποτάμι δεν θα συμμετάσχει στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τον Θ. Θεοχαρόπουλο για προσχώρηση στη δική μας κοινοβουλευτική ομάδα. Θα συζητήσουμε με τον Γρ. Ψαρριανό αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα αφού πια δεν έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Σπύρου Δανέλλη, θα ήταν εντελώς ανακόλουθο» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα