Μείμαράκης: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το μεταναστευτικό

Μείμαράκης: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το μεταναστευτικό

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της συνόδου του ΕΛΚ για το μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Joseph Daul συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου έγινε συζήτηση για το μεγάλο μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα.

Αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Συμφωνήσαμε για μια καταρχήν εισήγηση στη Σύνοδο Κορυφής και θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση στο συνέδριό μας, τον επόμενο μήνα. Όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα. Είναι μια βόμβα, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί. Η Ελλάδα, η Ιταλία και άλλες χώρες έχουν τεράστιο πρόβλημα. Τα ανέπτυξα αυτά στη Σύνοδο και έγιναν απολύτως κατανοητά.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι η Σύνοδος Αρχηγών θα μπορέσει καταρχήν να έχει μια εισήγηση, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή πολιτική, που θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά το πρόβλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μεταναστευτικό
SHARE:

24Media Network