Μείωση των αστυνομικών για πρόσωπα υψηλής ασφαλείας προανήγγειλε ο Τόσκας

ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΡΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ''.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ''.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Αλλαγές στο σχεδιασμό της ΕΛΑΣ σε προσωπικό και εξοπλισμό προαννήγελε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως "χαρίζεται" στους αστυνομικούς που εμπλέκονται σε παραβατικές ενέργειες.

Ο αριθμός των αστυνομικών που φυλάσσουν πρόσωπα υψηλής ασφαλείας θα μειωθεί, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι βασική αρχή ειναι να έχουν δίπλα τους οι αστυνομικοί τους πολίτες και να υπάρχουν καλές σχέσεις με την κοινωνία, αναγνωρίζοντας, όμως, ότι υπάρχουν και περιπτώσεις ενστόλων που έχουν παραβατική συμπεριφορά.

«Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν» υπογράμμισε ο κ. Τόσκας υπενθυμίζοντας πως πρόσφατα συνελήφθησαν αστυνομικοί που συμμετείχαν σε λαθρεμπόριο όπλων στην Κρήτη κ.α. «Δεν είμαστε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο» πρόσθεσε, για να επισημάνει ότι στους άμεσους στόχους είναι ο εκσυγχρονισμός του στόλου της ΕΛΑΣ καθώς υπάρχουν περιπολικά με πάνω από 300.000 χιλιόμετρα και προανήγγειλε διαγωνισμό για την προμήθεια οχημάτων και μοτοσυκλετών.

Ο κ. Τόσκας τόνισε ότι το υπουργείο είναι πανέτοιμο για να αντιμετωπίσει θέματα ασφαλείας σημειώνοντας πως σε αυτόν το σχεδιασμό εντάσσεται και το σχέδιο για την τρομοκρατία.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network