ΜέΡΑ 25: “Να σταματήσει η κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων”

ΜέΡΑ 25: “Να σταματήσει η κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων”
MέΡΑ 25 Eurokinissi

Το ΜέΡΑ 25, με ανακοίνωση του, ζητά να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες της συγκέντρωσης αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό.

Το ΜέΡΑ 25 σημειώνει ότι «τη στιγμή που το καθεστώς Νετανιάχου συνεχίζει να δολοφονεί καθημερινά αμάχους παλαιστίνιους, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη διέλυσε με αύρες, χημικά και κυνηγητό στα στενά, την συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/5) στην Αθήνα, «μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον καλό σύμμαχο του μνημονιακού τόξου, Μπίμπι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ανδρες των ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν πολλές φορές να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στο οποίο και τη Νεολαία του ΜέΡΑ25 και δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά και δακρυγόνα ακόμα και μέσα στην πλατεία της Πανόρμου, ενώ πραγματοποίησαν και αναίτιες προσαγωγές στον αίθριο χώρο ενός καφέ στην πλατεία».

Το ΜέΡΑ 25 ζητά να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες «και να σταματήσει η Κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα