ΜεΡΑ25: ''Άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων''

Μαθητικό συλλαλητήριο στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020
Μαθητικό συλλαλητήριο στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 κατηγόρησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι «το "μέλλον χωρίς χημικά" του κ. Χρυσοχοΐδη μπήκε ήδη σε εφαρμογή με την άγρια καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων έξω από το υπουργείο Παιδείας».

Οι άνδρες των ΜΑΤ, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «έπνιξαν στα χημικά και τα δακρυγόνα μαθητές και εκπαιδευτικούς που "τόλμησαν" να απαιτήσουν λιγότερους μαθητές ανά τάξη, περισσότερους εκπαιδευτικούς για την πλήρωση των κενών στην εκπαίδευση και αύξηση του προσωπικού της καθαριότητας, ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η απάντηση της κυβέρνησης που αυταρχικά και αντισυνταγματικά τους τιμωρεί, αφήνοντας τους εκτός εξ αποστάσεως εκπαίδευσης», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 «ήταν η καταστολή των διεκδικήσεων τους αυτών που θα έπρεπε εδώ και καιρό η κ. Κεραμέως να έχει πράξει πριν καν το απαιτήσουν μαθητές και καθηγητές. Ο κυνισμός όμως της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν έχει όρια, ας προσέξουν λοιπόν μήπως το "σύντομο μέλλον χωρίς χημικά" τους βρει και εκτός της διακυβέρνησης του τόπου».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΜέΡΑ25
SHARE: