ΜέΡΑ25 για Ιακωβίδη: "Να σταματήσει το αίσχος της εγκατάλειψης του αθλητισμού"

MέΡΑ 25 Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης σχολιάζοντας δηλώσεις του Θόδωρου Ιακωβίδη, τόνισε πως "πρέπει να σταματήσει η υποχρηματοδότηση του αθλητισμού στη χώρα μας".

«Πρέπει να σταματήσει το αίσχος της εγκατάλειψης και της υποχρηματοδότησης του αθλητισμού στη χώρα μας, ειδάλλως κάθε επόμενος κυβερνητικός πανηγυρισμός θα είναι τουλάχιστον υποκριτικός», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης σχολιάζοντας δηλώσεις του αθλητή της άρσης βαρών Θόδωρου Ιακωβίδη.

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του αρσιβαρίστα Θόδωρου Ιακωβίδη έρχονται να προστεθούν στα όσα επεσήμανε ο χρυσός ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος και να επιβεβαιώσουν την εικόνα της υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης του αθλητισμού, των αθλητών και των αθλητριών από το μνημονιακό ελληνικό κράτος -θυμόμαστε αντίστοιχα τις εγκαταστάσεις όπου έκανε προπονήσεις η 'Αννα Κορακάκη επί της προηγούμενης και γενικά όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 υπογραμμίζει ότι «δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μητσοτάκης να θυμούνται τον αθλητισμό μόνο όταν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας με αυταπάρνηση και αυτοθυσία πετυχαίνουν εξαιρετικά επιτεύγματα τη στιγμή που η πολιτεία είναι παντελώς απούσα και τους έχει αφήσει αβοήθητους και κυριολεκτικά στη μοίρα τους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΕΡΑ25

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK