ΜέΡΑ25 για self test: “Η κυβέρνηση κινείται με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο”

ΜέΡΑ25 για self test: “Η κυβέρνηση κινείται με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο”
Self Test Eurokinissi

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο στη διαχείριση των Self Test. Τι αναφέρει για την εταιρεία που κηρύχθηκε έκπτωτη από τον διαγωνισμό.

Την άποψη ότι «αν η διαδικασία εμβολιασμού κινούνταν με την ταχύτητα που αυτή η κυβέρνηση παράγει σκάνδαλα, τώρα θα είχαμε εμβολιάσει με δύο δόσεις όλο το ηλιακό σύστημα και μερικούς γειτονικούς γαλαξίες», διατυπώνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι στο «σκάνδαλο της ώρας» (έχουμε φύγει προ πολλού από τη φάση του «σκανδάλου της μέρας», όπως λέει), έκπτωτη κηρύχτηκε αιφνιδιαστικά εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3 εκατ. self tests. Η συγκεκριμένη εταιρεία, προσθέτει, «η οποία είχε συσταθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε στο ιστορικό της μόλις 2 συμβάσεις για την προμήθεια τεστ, με τη μία να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, και μια μόλις μέρα πριν την προγραμματισμένη παράδοση των τεστ πωλήθηκε σε άλλη εταιρεία με άσχετο αντικείμενο και σκοτεινές σχέσεις με κυκλώματα του υποκόσμου!»

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «φαίνεται λοιπόν, πως η κυβέρνηση σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολή στιγμή εξακολουθεί να κινείται στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη προχειρότητα και στη χειρότερη με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα