ΜέΡΑ25: Στα Γλυκά Νερά έγινε γυναικοκτονία και όχι ληστεία από μετανάστες

ΜέΡΑ25: Στα Γλυκά Νερά έγινε γυναικοκτονία και όχι ληστεία από μετανάστες
Το σπίτι στα Γλυκά Νερά. Eurokinissi

Επίθεση στα ελληνικά ΜΜΕ με αφορμή την κάλυψη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά εξαπέλυσε το ΜέΡΑ25. "Απεδείχθη ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν ο τυπικός ευπόληπτος, λευκός, μάτσο άνδρας ελληνικότατης καταγωγής", σημειώνει.

Επίθεση στα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο κάλυπταν τη δολοφονία της νέας γυναίκας στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, εξαπολύει το ΜέΡΑ 25 κάνοντας λόγο για Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Προσθέτει ότι «η καρικατούρα των αιμοδιψών, απολίτιστων, απειλητικών αλλοδαπών που με ζέση φιλοτέχνησαν οι Μπογδάνοι και οι Λατινοπούλου της κυβέρνησης, σβήστηκε από τη γόμα της άβολης πραγματικότητας: Απεδείχθη ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας που έγινε στα Γλυκά Νερά ήταν ο τυπικός ευπόληπτος, λευκός, μάτσο άνδρας ελληνικότατης καταγωγής».

Ταυτόχρονα, το ΜέΡΑ 25 υποστηρίζει ότι «επειδή αρκετοί έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. του κ. Χρυσοχοΐδη, να πούμε ότι στην πραγματικότητα τα συγχαρητήρια θα έπρεπε να δίνονται στον αγγλικό τύπο, καθώς αν το θύμα δεν ήταν αγγλικής καταγωγής και δεν υπήρχαν Βρετανικές πιέσεις να εξιχνιαστεί πραγματικά το έγκλημα, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα βρίσκονταν προφυλακισμένοι γι’ αυτό 4-5 πρόσφυγες ή μετανάστες (στους οποίους πιθανότατα ο αδίστακτος Χρυσοχοΐδης θα φόρτωνε ακόμα και το έγκλημα της Μαρφίν)».

Τέλος, το ΜέΡΑ 25 δηλώνει ότι «επειδή καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να τα λέμε με το όνομά τους ως έχουν: η πατριαρχία σκοτώνει και οι γυναικοκτονίες δεν μπορούν να κρύβονται άλλο κάτω από το χαλί που υφαίνουν συστημικά Μέσα και η κυρίαρχη αφήγηση ότι η εγκληματικότητα είναι ίδιον συγκεκριμένων «περιθωριοποιημένων» μειονοτήτων».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα