ΜέΡΑ25: “Η Μητσοτάκης ΑΕ βάζει χέρι και στο νερό”

ΜέΡΑ25: “Η Μητσοτάκης ΑΕ βάζει χέρι και στο νερό”
Καρέ από εκδήλωση του ΜέΡΑ 25 ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η ΜέΡΑ 25, σχετικά με την ρύθμιση για την είσοδο των ιδιωτών στη διαχείριση των υδάτων. Η ανακοίνωση του κόμματος.

«Αποτελεί όνειδος», γι΄ αυτό, «να πάρει πίσω η κυβέρνηση την κατάπτυστη διάταξη» τονίζει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του, γιατί, όπως αναφέρει, «με τροπολογία που έφερε σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, εισάγει ρύθμιση για την είσοδο των ιδιωτών στη διαχείριση των υδάτων και συγκεκριμένα, του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος».

Η υπηρεσία ΕΥΣ, προσθέτει το ΜέΡΑ25, αφορά τη διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση των κεντρικών υποδομών του νερού (πηγές, ταμιευτήρες, υδραγωγεία κλπ) με στελέχη της επιχείρησης και εργαζομένους να επισημαίνουν ότι σχετίζεται και με την ασφάλεια της ποιότητας του νερού.

«Η Μητσοτάκης ΑΕ βάζει χέρι και στο νερό!», σύμφωνα με την ανακοίνωση, που επισημαίνει επίσης:

«Ακριβώς επειδή δεν επιτρέπει το ΣτΕ την ευθεία πώληση του πλέον βασικού αγαθού, οι μνημονιακές κυβερνήσεις, το πολιτικό προσωπικό της Ολιγαρχίας Χωρίς Σύνορα δηλαδή, επιλέγει την οδό της Σύμπραξης Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), ένα σχήμα όπου το δημόσιο πληρώνει, καταβάλλει τα κόστη και εγγυάται τα δάνεια και ο ιδιώτης απλώς εισπράττει, αυξάνοντας εκθετικά τις τιμές!».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα