Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν – Είναι κακοί άνθρωποι

Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν – Είναι κακοί άνθρωποι

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την υποψηφιότητά της, σχολιάζοντας όσα λέγονται

«Οικογενειοκρατία δεν υπάρχει. Ούτε στην περίπτωση του Πλουμπίδη ούτε στη δικιά μου. Βέβαια, το βαρύ επώνυμο έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου. Από την άλλη, είναι και χαρά μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Δεν μ΄απασχολούν, δηλαδή. Εδώ, ο καθένας έχει μια άποψη για το πως όλοι εμείς οι γόνοι θα έπρεπε να φερόμαστε. Τι να ψηφίζουμε, τι δουλειά να κάνουμε… Συγνώμη που θα το πω αλλά δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά όλο αυτό, τελικά. Είναι κακοί άνθρωποι, δεν ξέρω…”, είπε στον News 24/7 στους 88,6 η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου.

“Πιο πολύ κοντά είμαι στον πολιτισμό. Και στα πνευματικά δικαιώματα… Μνημονιακό κόμμα έπρεπε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά. Έπρεπε κάπως να συνεχιστεί και να βγούμε απ΄αυτό. Και βγήκαμε, νομίζω. Το ΠΑΣΟΚ ήτανε διαφορετικό και δεν είχε και κοινωνικό πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει κοινωνικό πρόσωπο. Υπάρχουνε πολλές παροχές στην κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ… Μ΄ενδιαφέρει το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι η συγκατοίκησή του με τους ΑΝΕΛ ήταν ιδιόμορφη συγκατοίκηση. Λίγο ανορθόδοξη. Νομίζω, τέλειωσε αυτή η περίοδος…Θα προσπαθήσω να κάνω κανονικό προεκλογικό αγώνα. Δεν με φοβίζει το τοξικό προεκλογικό κλίμα γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Δεν έχω τέτοιες αμφιβολίες για μένα”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα