Μηταράκης: Τα μικρότερα εισοδήματα δεν θα δουν διαφορά με τη μείωση των εισφορών

Μηταράκης: Τα μικρότερα εισοδήματα δεν θα δουν διαφορά με τη μείωση των εισφορών
Ο Νότης Μηταράκης Eurokinissi

"Ανάποδοι οι στόχοι του προϋπολογισμού σε σχέση με τους αριθμούς των πλεονασμάτων και της ανάπτυξης" δήλωσε ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ.

“Στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης έχει 1,3 δισ. λιγότερα αντίμετρα για να διατηρήσει το πολύ μεγάλο πλεόνασμα. Οι στόχοι του προϋπολογισμού σε σχέση με τους αριθμούς των πλεονασμάτων και της ανάπτυξης είναι ανάποδοι” είπε σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2 ” με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

Για τη μείωση των ασφαλιστικών, ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι “είναι πολύ πολύ μικρή η διαφορά και μόνο σε αυτούς με μεγαλύτερα εισοδήματα. Τα μικρότερα εισοδήματα δεν θα δουν καμία διαφορά”. Για τις συντάξεις δε σχολίασε ότι “έχουν γίνει ήδη 21 περικοπές στις συντάξεις. Αυτές δεν αναιρούνται. Δεν θα πούμε και ευχαριστώ στον Τσίπρα που έκανε τις μεγαλύτερες περικοπές στο ασφαλιστικό και απλώς ακύρωσε τη τελευταία μείωση.”

Σχετικά με τα φαινόμενα διαφθοράς, ο τομεάρχης της ΝΔ είπε: “Το δόγμα Πολάκη δεν ανήκει σε εμάς, ούτε το “παροχές και αίμα”. Υπάρχουν ωστόσο υποθέσεις που πρέπει να ερευνηθούν. (…) Ακόμη δεν υπάρχουν αποτελέσματα για τις υποθέσεις που η κυβέρνηση διαφήμιζε ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version