Μητσοτάκης: Ανοιχτή από Δευτέρα η διέλευση οχημάτων στην Ηρώδου Αττικού

Οδός Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας
Οδός Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Από τη Δευτέρα (04/10) ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο τίθεται σε εφαρμογή από αύριο, Δευτέρα (04/10), σύμφωνα με ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook.

Όπως δηλώνει ο πρωθυπουργός, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους και η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, εκτός από κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

"Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Τροχαία, Δήμος Αθηναίων
SHARE:

24Media Network