Μητσοτάκης από Κυψέλη: Ας έρθει εδώ μία βόλτα στο κέντρο ο Τσίπρας

Μητσοτάκης από Κυψέλη: Ας έρθει εδώ μία βόλτα στο κέντρο ο Τσίπρας
DIMITRIS PAPAMITSOS

Απάντηση στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή έδωσε σε δήλωση του κατά επίσκεψη στο στο εμπορικό κέντρο και τη δημοτική αγορά της Κυψέλης ο πρόεδρος της ΝΔ

Tο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης καθώς και τη Δημοτική Αγορά επισκέφθηκε σήμερα o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει.

ADVERTISING

Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος.

Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Το δικό μας μνημόνιο θα είναι με τον λαό

SHARE:

24Media Network