Μητσοτάκης: Επιμένει ο Τσίπρας να δέχεται το ρίσκο των διαδηλώσεων για τη δημόσια υγεία;

Μητσοτάκης: Επιμένει ο Τσίπρας να δέχεται το ρίσκο των διαδηλώσεων για τη δημόσια υγεία;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi

Με δήλωση του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ολέθρια επιλογή του Αλ. Τσίπρα τη στήριξη της συμμετοχής σε διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας.

Με επιχείρημα την υγειονομική κρίση του κορονοϊού αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, επιρρίπτοντας για άλλη μία φορά στο ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνεται μάλιστα επί προσωπικού με γραπτή δήλωση του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

“Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα, ο κ. Τσίπρας να “δέχεται το ρίσκο” για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του” δήλωσε ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε:

“Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα.”

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός την Παρασκευή θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα περιστατικά αστυνομικής βίας, ενώ σήμερα στις έξι και μισή το απόγευμα θα συναντηθεί με τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα