Μητσοτάκης για διαγραφή Μπογδάνου: “Όποιος ξεπερνά τα όρια, δεν έχει θέση στη ΝΔ”

Μητσοτάκης για διαγραφή Μπογδάνου: “Όποιος ξεπερνά τα όρια, δεν έχει θέση στη ΝΔ”
Νίκος Δένδιας - Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε Τσίπρα - Γεννηματά για τη διαγραφή Μπογδάνου, τονίζοντας ότι έχει αναλάβει δέσμευση στον ελληνικό λαό να μην ξύνουμε πληγές του παρελθόντος.

Στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας- Γαλλίας.

Ο πρωθυπουργός στην τριτολογία του απάντησε τόσο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που είχε υποστηρίξει ότι ο κ.Μητσοτάκης “έβγαλε το μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα του” και ότι είναι δέσμιος των ισορροπιών με την ακραία δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, όσο και στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι δεν αρκεί η διαγραφή του βουλευτή Α Αθήνας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

“Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ και από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα πρωθυπουργός, ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό. Να μην ξύνουμε τις πληγές του παρελθόντος αλλά να εργαζόμαστε για να τις επουλώσουμε. Και αυτή τη δέσμευση μου κάνω πράξη. Και όποιος ξεπεράσει τα όρια που θέτουμε ως παράταξη συνολικά σε αυτή την κατεύθυνση, θα γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας”, δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης.

Με την αναφορά αυτή βεβαίως έστειλε και ένα σαφές μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου η διαγραφή Μπογδάνου είχε προκαλέσει εσωκομματικό εμφύλιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα