Μητσοτάκης: Μπορούν να έρθουν κεφάλαια από το Άμπου Ντάμπι

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι
Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι EUROKINISSI

Βέβαιος ότι μπορούν να κινητοποιηθούν κεφάλαια από τις χώρες του Κόλπου προς την Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του σε Σ. Αραβία και ΗΑΕ

«Υπάρχει μια ομάδα χωρών, με τις οποίες έχουμε κοινή αντίληψη για την προώθηση της σταθερότητας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», ανέφερε πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Άμπου Ντάμπι, κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σχετικά με τις συζητήσεις που είχε στις δύο χώρες για την οικονομία και την προσέλκυση επενδύσεων σημείωσε πως «είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στο επίπεδο των σχέσεων με τις δύο αυτές χώρες» και τόνισε: «Είναι βέβαιο ότι μπορούν να κινητοποιηθούν πολύ σημαντικά κεφαλαία από τον Κόλπο τα οποία θα στηρίξουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

ADVERTISING

«Έχουμε δρομολογήσει έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη για το πώς μπορούμε να κινητοποιήσουμε σημαντικά κεφαλαία από το Άμπου Ντάμπι», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Σαουδική Αραβία
SHARE:

24Media Network