Μητσοτάκης: Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία

Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ρίζος
Πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ρίζος EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για"«απώλεια που μας γεμίζει θλίψη", καθώς όπως αναφέρει. ο Δ. Ρίζος "άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό Τύπο" - Η συλληπητήρια ανακοίνωση της ΝΔ.

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Ρίζου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό Τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Θα θυμόμαστε πάντα την ιδιαίτερη πένα του και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του σπουδαίου δημοσιογράφου και αγωνιστή των φιλελεύθερων ιδεών Δημήτρη Ρίζου. Ο Δημήτρης Ρίζος κατα τη διάρκεια της διαδρομής του υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλα έβαλε και τη δίκη του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο ως αρθογράφος στη Βραδυνή, διευθυντής στον Ελεύθερο Τύπο και εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου. Η πένα του Δημήτρη Ρίζου ήταν ιδιαίτερη και είχε μεγάλη απήχηση στα δύσκολα, πολιτικά, χρόνια της δεκαετίας του '80. Αναμφίβολα θα τον τιμούμε για τους αγώνες του και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Δημήτρης Ρίζος: H σχέση εμπιστοσύνης με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Δημήτρης Ρίζος: Όταν η "Ρούλα" τον έσωσε από τρομοκρατική επίθεση

SHARE: