Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στη βία και την ανομία, αλλά έκανε γενικές αναλύσεις

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στη βία και την ανομία, αλλά έκανε γενικές αναλύσεις

Τη δευτερολογία του πρωθυπουργού σχολίασε κατά συνάντηση του με 40 μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μετά την ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ και τους κάλεσε στην αυριανή παρουσίαση του γαλάζιου προγράμματος για την παιδεία.

Με 40 μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές) καθώς και μέλη του Τομέα Παιδείας της ΝΔ που παρακολούθησαν από τα θεωρεία την ομιλία του στο Κοινοβούλιο συναντήθηκε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του.

“Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας. Εμείς ήμασταν στην ώρα μας” τους είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, συμπληρώνοντας “Ελπίζω να βρήκατε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα. Είναι ωραία να είναι γεμάτα τα θεωρεία”. Ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επισήμανε ότι στη δευτερολογία του ο κ.Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καθόλου στη βία και την ανομία, αλλά αναλώθηκε σε γενικές αναλύσεις.

Στη συνέχεια τους κάλεσε να προσέλθουν αύριο στις 10:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος Παιδείας της ΝΔ. “Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε όσους εργάζονται στην εκπαίδευση αλλά και στους γονείς, στους μαθητές και στους φοιτητές” πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE: