Μητσοτάκης προς Γαβρόγλου: Σταματήστε τις παλινωδίες στις Πανελλαδικές

Μητσοτάκης προς Γαβρόγλου: Σταματήστε τις παλινωδίες στις Πανελλαδικές

Το tweet - μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Παιδείας, με αφορμή τις αλλαγές όσον αφορά τον αριθμό των εισακτέων. Η απάντηση του Κ.Γαβρόγλου

Με ένα tweet, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί κριτική στους χειρισμούς του υπουργείου Παιδείας σχετικά με το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Το ράβε-ξήλωνε με τις Πανελλήνιες προσθέτει και άλλο άγχος σε μαθητές και γονείς. Προς Υπ. Παιδείας: σταματήστε τις παλινωδίες τώρα» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ, στον λογαριασμό του.

ADVERTISING

Η απάντηση Γαβρόγλου

"Κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ,

Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα. Προβλέψατε κλειστά σχολεία το Σεπτέμβριο και αυτά άνοιξαν κανονικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Καταγγείλατε κομματική επιτροπή εξετάσεων ώστε να πλήξετε το κύρος των εξετάσεων- καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς για εσάς, η ζωή συνεχώς σας διαψεύδει", απαντά ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου. στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Τώρα επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και να σκορπίσετε τον φόβο και τον πανικό στα παιδιά και στις οικογένειες τους. Για πρώτη φορά το Υπουργείο βρήκε μια δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην εξασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ανταπόκρισης των αιτημάτων των πανεπιστημίων για εισακτέους τα οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μόνιμα αγνοούσε και της αυξημένης ζήτησης των υποψηφίων", τονίζει και καταλήγει:

"Με αυτή τη δύσκολη εξίσωση η παράταξή σας δεν ασχολήθηκε ποτέ! Κάντε μου, σας παρακαλώ, μία προσωπική χάρη: επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Πόλεμος' υπουργείου Παιδείας – ΝΔ για τον αριθμό εισακτέων

SHARE:

24Media Network