Μπακογιάννη: "Θα τιμωρηθούν οι επίορκοι και οι διεφθαρμένοι"

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και από την κατεπείγουσα συζήτηση του πολυνομοσχεδίου όπου περιλαμβάνονται τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση τμήματος της επόμενης δόσης του μνημονίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2013. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/4 στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και από την κατεπείγουσα συζήτηση του πολυνομοσχεδίου όπου περιλαμβάνονται τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση τμήματος της επόμενης δόσης του μνημονίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2013. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/4 στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ για τη γενιά της και τα λάθη που πληρώνουμε

Την πεποίθηση της ότι η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση το 2014 επανέλαβε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε Κρήτες της Μελβούρνης.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ακόμα πως η γενιά της είναι η πιο τυχερή γιατί δεν γνώρισε πολέμους αλλά ευημερία.

«Αυτό μας έκανε άπληστους και πληρώνουμε τα λάθη μας. Από την κρίση αυτή θα βγούμε πιο δυνατοί γιατί θα έχουμε μάθει» είπε και πρόσθεσε:

«Παράλληλα θα τιμωρηθούν και όλοι οι επίορκοι και οι διεφθαρμένοι και θέλω να πιστεύω πως θα εφαρμόσουμε τέτοιους μηχανισμούς που δεν θα επιτρέψουν ξανά τέτοια φαινόμενα είπε σε εκδήλωση που οργάνωσε η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών στο Κρητικό εστιατόριο «Μύθος» όπου τα μέλη των Κρητικών Σωματείων είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά την ίδια και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελα και να ανταλλάξουν ευχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς ζητά η Ντ. Μπακογιάννη

SHARE:

24Media Network