Μπουτάρης: Τα ματάκια σου, μου θυμίζουν έξυπνη αγελάδα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) EUROKINISSI

Ένταση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Σε ποιον είπε ο Γ. Μπουτάρης πως "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαι πιο έξυπνος από σένα"

Προσβλητικός ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου έγινε χαμός με επίκεντρο το μετρό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Εντάξει» Μάκη Κυριζίδη.

Όταν εκείνος επιχείρησε να υπερασπιστεί ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξής του  Σταύρου Καλαφάτη, δήμαρχος όχι μόνο δεν του επέτρεψε να πάρει τον λόγο , αλλά του απάντησε εκνευρισμένος ότι είναι πιο έξυπνος από εκείνον: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαι πιο έξυπνος από σένα. Τα ματάκια σου μου θυμίζουν έξυπνη αγελάδα. Το μυαλό σας δεν φτάνει στην αρχαιολογική πλάζα. Δεν ξέρετε καν τι θα πει πέτρα. Έπρεπε να πάτε σε άλλο σχολείο».

«Δήμαρχε, αυτή δεν είναι δημοκρατική συμπεριφορά» απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει», με τον δήμαρχο να απαντά: «Εγώ το λέω και στους δικούς μου: Ας βρουν έναν πιο δημοκρατικό άνθρωπο από μένα. Αλλά όταν κάνετε φασαρία, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

πηγή: aftodioikisi

SHARE:

24Media Network