Μύλος στη Βουλή ελέω Τσίπρα έγιναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη για την Υγεία απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη για την Υγεία απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε εξεταστική για την πενταετία Καραμανλή και η ΝΔ κάλεσε σε απολογία τον Παπανδρέου. Γαλαζοπράσινες έριδες και για τη στάση των καραμανλικών

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πυροδότησε η προαναγγελία του Αλέξη Τσίπρα για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το "πάρτυ στο χώρο της Υγείας" με τους γαλάζιους και τους πράσινους βουλευτές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους αναφορικά με τις ευθύνες των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Καραμανλή για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Το σπόρο της αντιπαράθεσης έριξε πρώτος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος πρότεινε παράλληλα με την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία να συγκροτηθεί και μια εξεταστική για τις ευθύνες της πενταετίας του Κώστα Καραμανλή καθώς και μια άλλη για την περίοδο της υπουργίας του Γιάνη Βαρουφάκη. «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Κώστα Καραμανλη: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ συναγωνίζονται ποιος θα στηρίξει τον Καραμανλή. Αφού τους ενώνει ο Καραμανλής μπορεί να τα βρουν και στην κυβέρνηση» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος κατηγόρησε την Χαριλάου Τρικούπη ότι προσπαθεί με αλλοιωμένα στοιχεία να κατηγορήσει τον Κώστα Καραμανλή και να αθωώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Δένδιας κάλεσε μάλιστα τον Γιώργο Παπανδρέου να «δώσει εξηγήσεις» στον ελληνικό λαό τώρα που επέστρεψε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε παράλληλα ότι ο Κώστας Καραμανλής «δεν χρειάζεται τη συμπαράσταση των ΑΝΕΛ».

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος έστρεψε τα βέλη του στους καραμανλικούς της ΝΔ. Ειδικότερα ανέφερε στους συναδέλφους του ότι θα είχαν αποφύγει όσα βιώνουν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ «εάν οι καραμανλικοί στήριζαν τη ΝΔ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία προανήγγειλε ο Τσίπρας

Ευπρόσδεκτη η εξεταστική απαντά στον Τσίπρα ο Γεωργιάδης

SHARE:

24Media Network