Να καταψηφίσουν τα μέτρα καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Καστανίδης

ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ /  ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δηλώνει ο Χάρης Καστανίδης, καλώντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα

"Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι μέτρα ή χάος, αλλά μέτρα ή σωτηρία. Η καταψήφιση των μέτρων δεν οδηγεί στη δραχμή", αλλά "θα διευκολύνει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας να βρουν εναλλακτικό σχέδιο σωτηρίας και θα υποχρεώσει τους δανειστές να διαπραγματευτούν για πρώτη φορά", αναφέρει ο Χάρης Καστανίδης, καλώντας τους βουλευτές να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Η δήλωση του κ. Καστανίδη αναλυτικά:

"Η ψήφιση των μέτρων θα είναι το οριστικό τέλος της Ελλάδας.

Να μην παραλύσουμε από την προπαγάνδα του φόβου.

Η καταψήφιση των μέτρων δεν οδηγεί στην έξοδό μας από την Ευρωζώνη.

Η καταψήφιση των μέτρων δεν οδηγεί στη δραχμή.

Η καταψήφιση των μέτρων θα διευκολύνει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας να βρουν εναλλακτικό σχέδιο σωτηρίας και θα υποχρεώσει τους δανειστές να διαπραγματευτούν για πρώτη φορά.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Μπόφινγκερ, οικονομικός σύμβουλος της κ. Μέρκελ, η διαχείριση της Ελλάδας έξω από το ευρώ είναι κατά πολύ ακριβότερη από τη διαχείρισή της μέσα στο ευρώ.

Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι μέτρα ή χάος, αλλά μέτρα ή σωτηρία".

SHARE: