Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης τροφοδοτεί τους αρνητές των εμβολίων

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης τροφοδοτεί τους αρνητές των εμβολίων
O Νάσος Ηλιόπουλος. Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες "που διέλυσαν την εμπιστοσύνη προς την επιστήμη και τους επιστήμονες".

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στρέφει ο Νάσος Ηλιόπουλος, “αφού με τις ενέργειές τους τροφοδοτούν τους αρνητές των εμβολίων“, αναφέρει με ανάρτησή του στο Faceobook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κάνει λόγο για “τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες που διέλυσαν την εμπιστοσύνη προς την επιστήμη και τους επιστήμονες”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

‘”Ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Το απέδειξαν οι νέοι άνθρωποι που κατά χιλιάδες εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca, παρά τις ανησυχίες και τους φόβους.

Μια γενιά που η κυβέρνηση διαρκώς στοχοποιεί με την πολιτική και την ρητορική της. Μια γενιά που έδειξε τι σημαίνει υπευθυνότητα απέναντι στους ανεύθυνους που μας κυβερνάνε. Απέναντι σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη που έκαναν πλιάτσικο με τα εμβόλια που προορίζονταν για υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες.

Ανήκω στους ανθρώπους που έχουν κάνει την πρώτη δόση astra zeneka. Θα κάνω και την δεύτερη. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες πρώτα από όλα για την διάλυση της εμπιστοσύνης απέναντι στην επιστήμη και τους επιστήμονες. Να είναι ξεκάθαρο ότι αν υπάρχει σήμερα κάποιος που με τις πράξεις του τροφοδοτεί τους αρνητές αυτός είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης.

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας, θα συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί με τους ανθρώπους που μπορούν να χτίσουν έναν νέο μέλλον για αυτή την χώρα. Για να νικήσει η ζωή!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα