ΝΔ: Απρεπής η δήλωση του Α. Λοβέρδου

ΝΔ: Απρεπής η δήλωση του Α. Λοβέρδου
Ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, μίλησε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011, στην 15η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση, που διοργανώνουν τα Συνέδρια του Economist στις 17-19 Μαΐου 2011 στο ξενοδοχείο Grand Resort, στο Λαγονήσι. (EUROKINISSI // ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε την αντίδραση της ΝΔ στο αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου περί μακελειού

Απρεπή χαρακτηρίζει τη δήλωση του Α. Λοβέρδου περί μακελειού η ΝΔ δια στόματος του Νότη Μηταράκη, αναπληρωτή υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας του κόμματος.

“Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα, σε μια χώρα όπου θα υπάρξει μακελειό”, είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Mega, προσθέτοντας ότι “όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί που πηγαίνει στο να μη γονατίσει θα γίνει μακελειό”.

“Η δήλωση του κ. Λοβέρδου μπορεί να θεωρηθεί απρεπής. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν ανεξάρτητα από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον “Ράδιο 9”.

“Οι οικονομικοί εισαγγελείς -θεσμός που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- ανεξάρτητα, και με βάση τις καταγγελίες μελών του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ., θεώρησαν ότι υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να διερευνηθεί. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί”, προσέθεσε, τονίζοντας πως “αυτή η εξέλιξη δεν σχετίζεται ούτε με τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ, ούτε με τις διαθέσεις της Νέας Δημοκρατίας”.

“Δεν μπορούμε να αναμοχλεύσουμε πώς εξελίχθησαν τα οικονομικά του Ελληνικού κράτους από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή κάποιοι προσπαθούν να μπερδέψουν ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα με ένα γενικότερο για να καλύψουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα. Το γεγονός ότι τα τελευταία 30 χρόνια ξοδεύαμε περισσότερα από όσα παράγαμε το ξέρουμε πλέον όλοι. Δεν είναι μυστικό” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα