Στελέχη ΝΔ για Ιερά Σύνοδο: Προσωπικό φιάσκο Τσίπρα, δεν υπάρχουν 10.000 προσλήψεις

Στελέχη ΝΔ για Ιερά Σύνοδο: Προσωπικό φιάσκο Τσίπρα, δεν υπάρχουν 10.000 προσλήψεις
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Προσωπικό φιάσκο του Τσίπρα βλέπουν στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Γαλάζια στελέχη μάλιστα σχολιάζουν ότι αποκαλύπτεται πως υπήρξε μόνο μία προσωπική συνεννόηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο

Για προσωπικό φιάσκο του Αλέξη Τσίπρα κάνουν λόγο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας μία άτυπη πρώτη αποτίμηση της απόφασης της Ιεράς Συνόδου, η οποία ουσιαστικά απέρριψε τη συμφωνία του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ειδικότερα γαλάζια στελέχη λένε ότι αποκαλύπτεται πλέον το παρασκήνιο αυτής της συμφωνίας, σχολιάζοντας μάλιστα: “Φαίνεται πως υπήρξε μία προσωπική συννενόηση -για να μην πούμε συναλλαγή- η οποια όπως φάνηκε δεν γίνεται αποδεκτή”.

Τα ίδια στελέχη λένε ότι: “Δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε διαχωρισμός εκκλησίας κράτους, ούτε βέβαια και 10.000 προσλήψεις, όπως έλεγε ο κ.Τσίπρας στον Alpha”. Προσέθεταν ότι φαίνεται πως υπάρχει μόνο επέκταση της συμφωνίας για την εκκλησιαστική περιουσία, με την οποία συμφωνούσε η ΝΔ επί της αρχής, ενώ σημείωναν πως από τη στιγμή που ακυρώνεται η συμφωνία Τσίπρα- Ιερώνυμου φαίνεται πως δε γίνεται αποδεκτή και η αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα