ΝΔ: Κατηγορεί ΚΙΝΑΛ για ταύτιση με Πολάκη

ΝΔ: Κατηγορεί ΚΙΝΑΛ για ταύτιση με Πολάκη
ΙΝΤΙΜΕ

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ οτι επέλεξε το ρόλου του «επιτήδειου ουδέτερου» στο περιστατικό που σημειώθηκε στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη.

Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ με την οποία κατηγορεί το Κίνημα Αλλαγής για “ίσες αποστάσεις”.

Όπως αναφέρει η ΝΔ χαρακτηριστικά: “Απέναντι σε ένα πρωτοφανές περιστατικό όπως το χθεσινό δεν μπορεί κανείς να κρατά ίσες αποστάσεις. Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια και τους κανόνες της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου από την άλλη. Γιατί ίσες αποστάσεις στην περίπτωση αυτή σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι βλαπτικό για τη Δημοκρατία. Πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο”.

“Το ΚΙΝΑΛ” καταλήγει η ανακοίνωση “απέναντι σε μια καθαρά αντιθεσμική συμπεριφορά, επέλεξε το ρόλου του «επιτήδειου ουδέτερου». Ο κομματικός μικροϋπολογισμός υπερισχύει της θεσμικής υπευθυνότητας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα