ΝΔ:Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν

Νέα Δημοκρατία
Νέα Δημοκρατία EUROKINISSI

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας μεταξύ των άλλων πως "μία ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον".

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ τονίζοντας πως υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τις παραλείψεις στο θέμα της φωτιάς τής 23ης Ιουλίου, οι οποίες πρέπει να καταλογιστούν.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «χρειάστηκε να περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον» προσθέτοντας ότι οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα.

«Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας έμαθε για τους νεκρούς όταν έφυγαν οι κάμερες

Τσίπρας στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός

Μάτι: Εικόνες από το οικόπεδο της φρίκης όπου 26 άνθρωποι βρήκαν αγκαλιασμένοι τον θάνατο

Χάρτης: 12.600 καμένα στρέμματα στην Αττική - 1.000 κεραυνοί στην Αθήνα την Κυριακή

SHARE:

24Media Network