ΝΔ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονταν την ονομασία 'Μακεδονία'

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο σχόλιο Μαξίμου σχετικά με παλιότερες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για το όνομα της ΠΓΔΜ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία για το Μακεδονικό, μετά το σχόλιο του Μαξίμου αναφορικά με παλιότερες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αποδεχθεί το όνομα της γείτονος όπως η ίδια το έχει κατοχυρώσει με το σύνταγμά της, δηλαδή 'Δημοκρατία της Μακεδονίας'.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει τα εξής: «Οι δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη έγιναν το 2008. Σήμερα βρισκόμαστε  σε άλλη συγκυρία το 2018. Ας μας πει το Μαξίμου  ποια είναι η θέση του κυβερνητικού εταίρου του. Και εν τέλει, εφόσον θέλετε να επιστρέψουμε στο 2008, σας αποστέλλουμε κείμενο με τις υπογραφές των Υπουργών σας της Κυβέρνησης, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου και κ. Κώστα Γαβρόγλου καθώς και της αντιπροέδρου της Βουλής κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο οποίο περιλαμβάνεται  το εξής απόσπασμα: “υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα. Δεν υπάρχει κανένα “εθνικό συμφέρον”  που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία”. Καλή ανάγνωση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Μαξίμου υπενθυμίζει παλαιότερη θέση Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

SHARE:

24Media Network