Νέα Αριστερά για Αποστολάκη: Είδαμε πώς αντιλαμβάνεται την πατριωτική Αριστερά ο Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Αριστερά για Αποστολάκη: Είδαμε πώς αντιλαμβάνεται την πατριωτική Αριστερά ο Κασσελάκης
Ευάγγελος Αποστολάκης EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Αποστολάκη για όσα είπε για τις επιλογές της κυβέρνησης όσον αφορά στην επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΕΣ”, εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά. Κάνει λόγο για στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δηκτικό ήταν το σχόλιο της Νέας Αριστεράς για τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη περί στήριξης στην απόφαση Δένδια.

Σχολίαζαν αναλυτικά ότι “ο κύριος Αποστολάκης μας βοήθησε χθες να καταλάβουμε πως αντιλαμβάνεται ο κύριος Κασσελάκης την “πατριωτική Αριστερά”. Πρώτα, η άνευ όρων υποστήριξη στην αγορά των F35 την στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καν τάξη μεγέθους για το τελικό κόστος.

Χθες, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ ναύαρχος Αποστολάκης εξέφρασε την στήριξη του και στην απόφαση Δένδια να βάλει την Ελλάδα στην προμετωπίδα της σύρραξης στην Ερυθρά Θάλασσα με την εγκατάσταση του Στρατηγείου για την επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΕΣ” στην Λάρισα. Επίσης χωρίς καμία διαβούλευση, ούτε ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

Με λίγα λόγια, η αξιωματική αντιπολίτευση δίνει στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη το ελεύθερο να εμπλέξει την Ελλάδα στην γενίκευση της αποσταθεροποίησης και της έντασης στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ν.Δ. με την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει την χώρα από πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης σε προπύργιο εξαγωγής της έντασης και της αστάθειας.

Μια στάση ούτε προοδευτική, ούτε πατριωτική. Η απόφαση της Νέας Αριστεράς να μην δώσει λευκή επιταγή στον Κ. Μητσοτάκη δικαιώνεται καθημερινά. Οι αριστεροί και οι προοδευτικοί πολίτες, βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα