Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας από αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Οι αστυνομικοί ζητούν από την κυβέρνηση την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, το οποίο έχει κρίνει ως αντισυνταγματικές τις περικοπές στους μισθούς τους. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

"Κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης" σημειώνει ο Νίκος Τόσκας, με τη Νέα Δημοκρατία να καλεί τον υπουργό να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του κόμματος για να συνειδητοποιήσει ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σταθερή

Στο θέμα της προγραμματισμένης για τις 29 Ιουνίου εκδήλωσης της ομοσπονδίας των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων, επανέρχεται το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, καλεί εκ νέου τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβει σαφή θέση για το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από 114 λέξεις μιας ανακοίνωσης της ΝΔ, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να απαντήσει εάν είναι υπέρ ή κατά της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια”.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία χαρακτήριζε τον κ. Τόσκα “συνομιλητή των ‘συλλογικοτήτων'” που “εκδίδει ανακοινώσεις εκθέτοντας συνολικά την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο”.

“Ρόλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η κριτική στους αστυνομικούς και τους εκπροσώπους τους, αλλά η ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών της αστυνομίας, που έχουν οξυνθεί λόγω της ανεπάρκειας του κ. Τόσκα και της κυβέρνησης”, ανέφερε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλήγοντας “καλούμε τον κ. Τόσκα να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του κόμματος για να συνειδητοποιήσει ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σταθερή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα