Νέο πολιτικό φορέα ανακοινώνει ο Λοβέρδος

Στιγμιότυπο από την σημερινή συνάντηση του Υπουργού υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου με τους διοικητές των Νοσοκομείων,Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνάντηση του Υπουργού υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου με τους διοικητές των Νοσοκομείων,Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος πρόκειται να ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα αύριο Δευτέρα

Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα ανακοινώνει τη Δεύτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας.

"Το όνομα του κόμματος δεν θα είναι ΡΙΚΣΣΥ, γιατί η σύγκρουση με το παρελθόν έγινε, το όνομα θα είναι ελπιδοφόρο", προανήγγειλε στον Βήμα 99,5 ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών δήλωσε ότι το νέο κόμμα θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία της δημοκρατικής παράταξης και για αυτό επιβάλλονται οι συνεργασίες.

"Η κεντροαριστερά πρέπει να είναι τουλάχιστον 3η πολιτική δύναμη, που τώρα είναι η Χρυσή Αυγή" υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

SHARE:

24Media Network