Νίκος Ανδρουλάκης: Όλοι οι άνθρωποι του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Νίκος Ανδρουλάκης: Όλοι οι άνθρωποι του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ
Νίκος Ανδρουλάκης INTIME NEWS

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, μετά τον θρίαμβο της Κυριακής. Ποιοι θα τον πλαισιώσουν. Ο πιθανότερος για να τον εκπροσωπεί στη Βουλή, μέχρι τις εκλογές.

Μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, που ήταν το πρώτο “στοίχημα” για το μέλλον του κόμματος, όπου και κερδήθηκε, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο επιτελείο που θα επιλέξει ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Βουλευτές του κόμματος, αλλά και ενεργά μέλη, πλαισιώνουν το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο κρητικός ευρωβουλευτής, πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, επιχειρούσε να εξασφαλίσει συμμάχους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης θα επιδιώξει την καλύτερη συνεργασία με όλα τα στελέχη του κόμματος, χωρίς αποκλεισμούς, ωστόσο υπάρχει ήδη μια πρώτη μαγιά ανθρώπων, στους οποίους θα βασιστεί.

Οι κοινοβουλευτικοί

Ο Μιχάλης Κατρίνης

 

Μιχάλης Κατρίνης

Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής. Τον Σεπτέμβριο του 2007 εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας και διετέλεσε γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής. Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στην ΠΑΣΠ και το 2002 εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την εκπροσώπηση του κόμματος, λόγω του ότι ο νέος αρχηγός του κόμματος δεν θα βρίσκεται στη Βουλή μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Eurokinissi

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι βουλευτής Αρκαδίας και αντιπρόεδρος της Βουλής. Εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, το 2009. Από νεαρή ηλικία ασχολούνταν με τα κοινά του ΠΑΣΟΚ, όπου για πέντε χρόνια, από το 2000 μέχρι και το 2005. Ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της, υπεύθυνος για τον Τύπο και την Πολιτική Επικοινωνία. Αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη και θα έχει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα.

Ο Απόστολος Πάνας Eurokinissi

Απόστολος Πάνας

Ο Απόστολος Πάνας είναι βουλευτής Χαλκιδικής, από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το 2019. Είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Χαλκιδικής, στις εκλογές του 2012 και του 2015, όταν και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Γεννήθηκε το 1979 στην Νέα Καλλικράτεια όπου και μεγάλωσε, και κατοικεί μόνιμα  στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Αγαπάει πολύ τη Χαλκιδικη είναι εντιμος δυναμικός, χαμηλών τόνων, αποτελεσματικός και πιστεύει στην ομαδική δουλειά.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως  εκπαιδευτικός στη Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία ειδικής αγωγής και σε Εργαστήρια Ειδικής Εκπαίδευσης  Ατόμων με Αναπηρία καθώς και σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. ‘Έχει διατέλεσει  σύμβουλος στρατηγικής και τοπικής αυτοδιοίκησης  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.

Ο Απόστολος Πάνας είναι κοντά στον νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη Χαλκιδική και στους δύο γύρους ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατέγραψε εντυπωσιακά ποσοστά. Ειδικότερα, στον β’ γύρο το μεγαλύτερο αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα για τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι το 84,81% στη Χαλκιδική.

Ο Γιώργος Φραγγίδης Eurokinissi

Γιώργος Φραγγίδης

Ο Γιώργος Φραγγίδης είναι βουλευτής Κιλκίς. Διετέλεσε πρώτη φορά βουλευτής στο Κιλκίς με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ το 2011. Η πρώτη του επαφή με το κόμμα ήρθε το 1973, όταν έγινε μέλος του ΠΑΚ εξωτερικού και την ίδια χρονιά, με την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, έγινε μέλος του.

Η Ευαγγελία Λιακούλη Eurokinissi

Ευαγγελία Λιακούλη

Η Ευαγγελία Λιακούλη είναι βουλευτής Λάρισας και τομεάρχης Εσωτερικών. Εκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου το 2019. Διετέλεσε Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, Πρόεδρος Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Περιβάλλοντος, εκπρόσωπος στην ΕΝΑΕ και ΕΝΠΕ.

Νάντια Γιαννακοπούλου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι βουλευτής Δυτικής Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής. Στις εκλογές του Οκτωβρίου το 2009 εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας και επανεξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του 2012. Κατά την προεκλογική περίοδο, είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στον Ανδρέα Λοβέρδο. Ωστόσο, μετά τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου, όπως και ο κ. Λοβέρδος, τάχθηκε υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η Χαρά Κεφαλίδου Eurokinissi

Χαρά Κεφαλίδου

Η Χαρά Κεφαλίδου είναι βουλευτής Δράμας. Διετέλεσε πρώτη φορά βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από το 2009 έως και το 2012 και ήταν η πρώτη γυναίκα που ανέδειξε στο αξίωμα αυτό ο νομός. Πέραν του βουλευτικού της αξιώματος, σήμερα είναι υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας στη Βουλή, γραμματέας της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

Ποιοι θα τρέξουν το κόμμα

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να προχωρήσει και σε αναδιοργάνωση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους στενούς του συνεργάτες Α. Σπυρόπουλο και Στ. Ξεκαλάκη, θα έχει ρόλο και ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ανδρέας Σπυρόπουλος

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Ανέλαβε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως έκανε και στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ το 2017, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχασε την προεδρία του κόμματος από την εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης Eurokinissi

Στέφανος Ξεκαλάκης

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης είναι πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Την περίοδο 2010 – 2011 διετέλεσε Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Φαίνεται να έχει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος Eurokinissi


 

Πάρις Κουκουλόπουλος

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Διετέλεσε βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης το 2009. Ήταν ο πρώτος αιρετός πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και διατέλεσε ως ο μακροβιότερος σε θητεία δήμαρχος Κοζάνης από το 1991 ως το 2009.

Παναγιώτης Βλάχος

Ο Παναγιώτης Βλάχος είναι γραμματέας επικοινωνίας, μέλος της κεντρικής Επιτροπής και ένας εκ των συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής. Μετά την παραίτησή του από τη θέση αναπληρωτή γραμματέα Επικοινωνίας στη Χαριλάου Τρικούπη, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται εντονότερα. Κατά την προεκλογική περίοδο, μαζί με τον Βαγγέλη Τσόγκα, ανέλαβαν το κομμάτι της επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Βαγγέλης Τσόγκας

Μαζί με τον Παναγιώτη Βλάχο, ο Βαγγέλης Τσόγκας, ανέλαβε την επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη. Ανέλαβε εκπρόσωπος του υποψηφίου στις συναντήσεις για τη διοργάνωση του debate.

Βασίλης Πανάγου

Ο Βασίλης Πανάγου έρχεται να συμπληρώσει το “τρίπτυχο” της επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη. Έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου και τα social media.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα