Ντόρα Μπακογιάννη: Κάποιοι βγαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση και δεν κάνουν δουλειά

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάποιοι βγαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση και δεν κάνουν δουλειά
Η Ντόρα Μπακογιάννη Eurokinissi

Η Ντόρα Μπακογιάννη εντόπισε ευθύνες για τη διαχείριση της κακοκαιρίας σ' όσους "βγαίνουν πολύ συχνά στα κανάλια αλλά δεν κάνουν δουλειά". Τι είπε για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Σαφείς αιχμές για το χειρισμό ορισμένων κυβερνητικών στελεχών στο ζήτημα της κακοκαιρίας άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης.

“Θεωρώ ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που βγαίνουν πολύ στην τηλεόραση αντί να καθίσουν κάτω να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα σας πω ποιοι είναι, λέω τη γνώμη μου εκεί που πρέπει, κατ’ ιδίαν, εκεί που πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της βουλεύτριας της ΝΔ.

“Είναι και υπουργοί μέσα σ’ αυτούς;” ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

“Τέλος” αποκρίθηκε η πρώην Υπουργός.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όμως ήταν και η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για το θέμα Κουφοντίνα. Ιδού τι τόνισε: “Σε αντίθεση με τους τρομοκράτες που επιλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, εμείς οι δημοκράτες πιστεύουμε στον απόλυτο σεβασμό του κράτους δικαίου.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η εφαρμογή του νόμου θα ισχύει για όλους. Και όταν λέμε για όλους, το εννοούμε. Αυτό γίνεται σήμερα στην ελληνική πολιτεία και αυτό εύχομαι να συνεχίσει να γίνεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα