Ο Λιάπης χρησιμοποίησε μέχρι και τη θεία του για να γλυτώσει το σκάνδαλο με το σαλέ

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΟMΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΟMΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ EUROKINISSI

Και όμως η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζει και βασιλεύει. Δεν έδωσε άδεια για την ανακοίνωση του δικηγόρου, που επιχειρούσε να βγάλει "λάδι" τον πρώην υπουργό για το σαλέ

Οι περιπέτειες του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη συνεχίζονται, όπως και τα αποτυχημένα κόλπα του για να αποφεύγει τις ευθύνες.

Προσπαθώντας να αποποιηθεί τις κατηγορίες, ότι πήρε κοινοτικές επιδοτήσεις για να ανακαινίσει το σαλέ του στην Ευρυτανία, χρησιμοποίησε το όνομα της θείας, του Βασιλικής Λιάπη!

Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες ότι η θεία του, δεν βρισκόταν εν ζωή, κάτι που όμως δεν... ισχύει. Η Βασιλική Λιάπη ζει και βασιλεύει στο Χολαργό και μάλιστα δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της, για τα όσα είχε ανακοινώσει ο επί χρόνια δικηγόρος της και δικηγόρος της οικογένειας Λιάπη.

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΟMΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΟMΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ EUROKINISSI

Μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση, εμφανίσθηκε ο δικηγόρος, ως νομικός εκπρόσωπος της κας Λιάπη και εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος είχε αναφέρει τα εξής:

"Εκπροσωπώντας την Βασιλική, σύζυγο Δημητρίου Λιάπη, και επί έτη δικηγόρος της, κατ' εντολήν της έχω να σημειώσω τα εξής:

-Η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της.

-Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος.

-Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως μάλιστα προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος.

-Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανεψιό.

Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη".

Το περίεργο είναι ότι η θεία του κ. Λιάπη, δεν είχε δώσει ποτέ άδεια στον δικηγόρο, να εκδώσει την ανακοίνωση, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι έχει χρόνια να δει τον Μιχάλη Λιάπη.

Η πλευρά του δικηγόρου, πάντως σημειώνει ότι η ανακοίνωση βασίστηκε σε έγγραφα και σε ερώτηση για το αν είχε πάρει άδεια, η απάντηση ήταν: "Κάποια πράγματα εννοούνται".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λιάπης: Γλίτωνε φόρους δηλώνοντας λιγότερα τετραγωνικά στη ΔΕΗ

Ο Λιάπης προετοιμαζόταν για την κρίση. Πήρε κοινοτικά κονδύλια για να ανακαινίσει το σαλέ του

Ο Λιάπης και η θεία του

SHARE:

24Media Network