Ο Παπαθανάσης “άδειασε” τον Χαρδαλιά: “Δεν θα φιλούσα το χέρι ιερέα”

Ο Παπαθανάσης “άδειασε” τον Χαρδαλιά: “Δεν θα φιλούσα το χέρι ιερέα”
Ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Eurokinissi

"Αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζοντας της κίνηση του Νίκου Χαρδαλιά να φιλήσει το χέρι ιερέα.

“Άδειασε” τον Νίκο Χαρδαλιά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης αναφερόμενος στο χειροφίλημα του υφυπουργού προστασίας του πολίτη σε ιερέα.

“Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία”, είπε ο Νίκος Παπαθανάσης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1” και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως ο ίδιος δεν θα φιλούσε κανένα χέρι.

“Εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ταυτόχρονα θα ήμουνα πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζα το κάθε μέτρο. Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και το χάος που επικρατεί, ο κ. Παπαθάνσης σημείωσε πως εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθεί η συχνότητα των συρμών του Μετρό, προσθέτονας πως μαγικό τρικ για να υπάρξουν επιπλέον συρμοί δεν μπορεί να υπάρξει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα