Ο Πολάκης τα έβαλε με την Ε. Τσικρίκα

Ο Πολάκης τα έβαλε με την Ε. Τσικρίκα

"Θεραπαινίδα" και "λιβανιστήρι" χαρακτήρισε ο Π. Πολάκης τη δημοσιογράφο που ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα, ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες της με στελέχη της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη, εξαπολύει επίθεση στην δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρικά, η οποία στη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα χθες στη ΔΕΘ, στην ερώτησή της, αναφέρθηκε στις απολύσεις που έρχονται στα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν καθώς δεν εξασφάλισαν άδεια, λέγοντάς του «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Ο Π. Πολάκης ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από το facebook της δημοσιογράφου, σε κάποιες από τις οποίες απεικονίζεται με τον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και την τότε κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και τη χαρακτήρισε «θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών».

Καλό πάντως είναι να θυμούνται όσοι τοποθετούνται επί του θέματος, ότι η επίκληση στον κοινωνικό αυτοματισμό, ήταν είναι και θα είναι λανθασμένος τρόπος αντιμετώπισης ενός τέτοιου ζητήματος.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

ΝΔ: Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της κυβέρνησης στον αυταρχισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”. Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα