Ο Ραγκούσης έδιωξε τον έμπιστο του Ρέππα

Ο Ραγκούσης έδιωξε τον έμπιστο του Ρέππα
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ- νοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών για ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δ. ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ. .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΌΣ) .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΌΣ) Eurokinissi

Εκτός υπουργείου Υποδομών έθεσε τον Γενικό Γραμματέα Χάρη Τσιόκα, ο Γιάννης Ραγκούσης. Πλήρωσε τη στάση του στο θέμα των ταξί και τις αναρτήσεις του στο Twitter

Την στάση του στο “καυτό” ζήτημα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί, φαίνεται πως πλήρωσε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Γιάννης Τσιόκας.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης απομάκρυνε, ειδοποιώντας τον μέσω e-mail, τον γενικό γραμματέα.

Αφορμή ήταν οι αναρτήσεις του στο Twitter, με την οποία ασκούσε σκληρή κριτική στον νυν υπουργό την περίοδο που οι οδηγοί ταξί συγκρούονταν μετωπικά με τον κ. Ραγκούση.

Ως πραγματική αιτία όμως θα πρέπει να θεωρείται η στήριξή του στον προηγούμενο υπουργό Υποδομών Δ. Ρέππα, τις αποφάσεις του οποίου αναίρεσε αιφνιδιαστικά ο κ. Ραγκούσης.

Τη θέση του Χ. Τσιόκα πήρε ο Αριστείδης Μπουρδάρας, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

Ο Χάρης Τσιόκας, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές ενημέρωσε ότι μόλις επιστρέψει θα υποβάλλει την παραίτησή του, σεβόμενος την απόφαση, ωστόσο φέρεται έντονα ενοχλημένος καθώς το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι έμαθε την απομάκρυνσή του από το διαδίκτυο και κανείς δεν τον ειδοποίησε.

Ο τέως γενικός γραμματέας είχε ρόλο κλειδί την περίοδο Ρέππα και αναλάμβανε δύσκολες αποστολές, όπως τις διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες φορτηγών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα