O Σουλτς ανεπίσημα στο Μαξίμου

O Σουλτς ανεπίσημα στο Μαξίμου
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015. (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Phasma

Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, εν μέσω προσφυγικής κρίσης

Μία… βόλτα από το Μέγαρο Μαξίμου πέρασε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ο Γερμανός πολιτικός επισκέφθηκε την Ελλάδα ιδιωτικά, μεταβαίνοντας προς Κύπρο. Για αυτό και από κυβερνητικής πλευράς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τις συναντήσεις του. Καλά πληροφορημένες πηγές όμως, επιβεβαιώνουν ότι ο κ.Σουλτς βρέθηκε στο Μαξίμου.

Ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, ο οποίος είχε στο παρελθόν στηρίξει με δημόσιες δηλώσεις το Ποτάμι και είχε προκρίνει για κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ αντί των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, επισκέπτεται την Ελλάδα με την προσφυγική κρίση σε εξέλιξη. Και το ζήτημα του προσφυγικού τέθηκε στο τραπέζι της ανεπίσημης συνάντησης του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συζητήθηκαν επίσης το Κυπριακό, καθώς ο κ.Σουλτς ταξιδεύει για Κύπρο, ενώ έγινε και αναφορά  αναφορά στο ζήτημα της εμπλοκής του Ευρωκοινοβουλίου στην παρακολούθηση της διαπραγμάτευσης.

(Φωτογραφία από παλαιότερη επίσημη συνάντηση Σουλτς- Τσίπρα)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα