Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος, στρατηγική επιλογή η προοδευτική συμμαχία

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος, στρατηγική επιλογή η προοδευτική συμμαχία
Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Την αποφασιστικότητα του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει ως στρατηγική επιλογή τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας υπογράμμισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Τη μετατροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας και του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα προανήγγειλε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε στον News 24/7 στους 88,6 ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού ενιαίου φορέα της Αριστεράς.

“Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος. Είναι στρατηγική επιλογή η προοδευτική συμμαχία” σημείωσε. 

Έκανε λόγο για υπεύθυνη, προγραμματική και μαχητική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη βουλή και στην κοινωνία. “Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν θα καταπατώνται δικαιώματα” είπε χαρακτηριστικά.

Εξαπέλυσε επίσης βολές στα στελέχη της ΝΔ που άσκησαν κριτική στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή ψήφισε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρω-κοινοβουλίου και καταλόγισε στην κυβέρνηση πελατειακά συστήματα και παθογένειες του παρελθόντος.

Μίλησε επίσης για υποκρισία της ΝΔ σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και την τοποθέτησή του στη θέση του Γ.Γ Προστασίας του Πολίτη.

Σε σχέση με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα νέα μέλη θα εγγραφούν πριν το συνέδριο και με ψηφιακό τρόπο και στα γραφεία του κόμματος. Πρόσθεσε ότι η γραμματεία της Προοδευτικής Συμμαχίας θα προχωράει εκ παραλλήλου με την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά και πριν το συνέδριο τα όργανα από κοινού θα συστήσουν την οργανωτική επιτροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα