Οικολόγοι Πράσινοι για κυνήγι: Σταδιακή μείωση μέχρι την πλήρη απαγόρευση

Οικολόγοι Πράσινοι για κυνήγι: Σταδιακή μείωση μέχρι την πλήρη απαγόρευση
Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Σταδιακή μείωση του κυνηγιού μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην κοινωνία για την πλήρη απαγόρευσή του προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους.

“Οι επαφές που κάνουν άλλα κόμματα με τους κυνηγετικούς φορείς δεν μπορούν να σχετίζονται με τον δικό μας πολιτικό φορέα από τη στιγμή που έχουμε πολιτικές θέσεις αντίθετες με αυτούς και κατά συνέπεια δεν θα συναινούσαμε σε τέτοια ατζέντα διαλόγου” επισημαίνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους αναφορικά με την απαγόρευση ή μη του κυνηγιού εν μέσω lockdown.

“Τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ονόματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ πρέπει να σταματήσουν” αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του συνεχίζοντας:

“Σε καιρούς πανδημίας και οικονομικής κρίσης ΝΔ και Σύριζα κάνουν ψηφοθηρία προς κυνηγούς και ψαράδες προετοιμαζόμενοι για πιθανές εκλογές. Σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα είναι κλειστά, οικονομία, πολιτισμός, εκπαίδευση, διασκέδαση και αθλητισμός, οι προτεραιότητες των κομμάτων πρέπει να είναι διαφορετικές και να στρέφονται στην επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας.

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η θέση μας η οποία έχει εκφραστεί επανειλημμένως σε σχέση με το κυνήγι και τους κυνηγούς είναι συγκεκριμένη.

Πρέπει να υπάρχει σταδιακή μείωση του κυνηγιού μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην κοινωνία για την πλήρη απαγόρευσή του

Και φυσικά συμφωνούμε με την απαγόρευση του κυνηγιού σε αυτές τις δύσκολες υγειονομικές στιγμές που περνά ο τόπος” κλείνει η ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version