Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα

Γιάννης Οικονόμου
Γιάννης Οικονόμου EUROKINISSI

Για "ενσυνείδητη διαστράβλωση της πραγματικότητας" κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου, απατώντας στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Τι απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Και στο νέο σημερινό παραλήρημά του, στην αίθουσα του κοινοβουλίου μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Σημειώνει ότι «ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, που έχει βγάλει δικό του λογαριασμό και την επιστροφή του 60% των αυξήσεων για την οποία με βάση τα Tsiptonomics «υπολογίζει» σε 600 ευρώ για κάθε καταναλωτή, κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι αυτό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και θα υλοποιηθεί στο ακέραιο είναι ότι θα επιστραφεί σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ το 60% των αυξήσεων, μετά τις εκπτώσεις των παρόχων και έως του ποσού των 600 ευρώ. Κι ότι θα φορολογηθούν με 90% τα υπερέσοδα των επιχειρήσεων.

«Ο κ. Τσίπρας ψευδόμενος όπως το συνηθίζει, το έχει κάνει 600 ευρώ στον καθένα για να μιλήσει στη συνέχεια, για «ψίχουλα». Εδώ και 15 χρόνια, που είναι πολιτικός αρχηγός, έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Το κακό γι΄αυτόν είναι ότι η κοινωνία το ξέρει καλά» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Ηλιόπουλος: "Τους ευχόμαστε καλή τύχη - Θα τη χρειαστούν"

Μια λιτή, αλλά αιχμηρή απάντηση στις κατηγορίες του Γιάννη Οικονόμου, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

"Ευχόμαστε στον κ. Οικονόμου και στον κ. Μητσοτάκη καλή τύχη.

Τέλος Ιουνίου που θα δουν οι πολίτες στους λογαριασμούς τους τη νέα απάτη των δήθεν 600 ευρώ, θα τη χρειαστούν" καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Οικονόμου, Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νάσος Ηλιόπουλος
SHARE:

24Media Network