Οργή Παπανδρέου για δημοσίευμα σχετικά με τα οικονομικά του

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ EYAGGELOY BENIZELOY  ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 36η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ EYAGGELOY BENIZELOY ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 36η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ενοχλημένος ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, για δημοσίευμα που αναφέρει ότι "πιάστηκε" στην παγίδα των τεκμηρίων. Τι απαντά

Απάντηση, με αιχμές, σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με τα οικονομικά του πρώην πρωθυπουργού, εξέδωσε σήμερα το Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η πολιτική διαδρομή, οι απόψεις, οι θέσεις και οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, είναι γνωστές και σαφείς. Ο καθένας μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτές, να τις σχολιάζει ή να τις κρίνει.

'Αλλο τόσο γνωστή και διάφανη, είναι και η προσωπική του πορεία. Καλό θα ήταν, επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, να μην κοιτάζει το πρόσωπό του στον θολωμένο του καθρέφτη".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο κ. Παπανδρέου λόγω των νέων τεκμηρίων διαβίωσης θα κληθεί να πληρώσει μεγαλύτερο φόρο, καθώς ενώ δηλώνει συνολικά 111.955,20 ευρώ, με τα τεκμήρια με τα οποία βαρύνεται, φτάνει στις 132.683,20 ευρώ, με αποτέλεσμα να του καταλογιστεί πρόσθετος φόρος επί της διαφοράς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του εμφανίζονται ως συνιδιοκτήτες με ποσοστό 50% μιας μονοκατοικίας στη Νέα Ερυθραία (Καστρί), επιφάνειας 365 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους 151 τ.μ. και εξωτερική πισίνα 29 τ.μ. Επίσης, δηλώνουν δύο αυτοκίνητα, ένα των 2.000 κυβικών και ένα άλλο των 1.200 κυβικών.

SHARE:

24Media Network