Όθωνας για Novartis: Ευθύνη της Δικαιοσύνης να διερευνήσει την υπόθεση

Όθωνας για Novartis: Ευθύνη της Δικαιοσύνης να διερευνήσει την υπόθεση
Μανώλης Όθωνας Eurokinissi

Για την υπόθεση Novartis, το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών και την ευθύνη της Δικαιοσύνης, μίλησε ο Μανώλης Όθωνας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Για “αθλιότητα και δολιότητα μιας σκευωρίας που στήθηκε πάνω σε ένα υπαρκτό σκάνδαλο” μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή ο Μανώλης Οθωνας, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

“Η Δικαιοσύνη έχει την ευθύνη να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση για το αν υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες” δήλωσε ο κ. Όθωνας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, υποστήριξε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι το μόνο κόμμα που έχει απαντήσει στο τί θα κάνει μετά τις κάλπες.

Έκανε λόγο για αδιαπραγμάτευτη αυτόνομη πορεία του κόμματος που έχει κόκκινες γραμμές. ”Δεν μας ενδιαφέρει η συμμετοχή σε καμία κυβέρνηση. Δεν υπάρχει όμως περιθώριο για περιπέτειες και πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα” υπογράμμισε, τονίζοντας ότι κανείς δε ρωτάει τους δύο πρώτους για το τί θα κάνουν μετεκλογικά.

Εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπου με τον οποίο όπως είπε θα εφαρμοστεί η συντηρητική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ φούσκωσε μέσα από ένα άκριτο λαϊκισμό και δημαγωγία. Τα έργα του διέψευσαν κάθε ελπίδα του προοδευτικού κόσμου. Η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων είναι όπως φούσκωσε με τα ψέματα, αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα