Όθωνας Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Όθωνας Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
O Δρ. Όθωνας Ηλιόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital Cancer Center, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ο καθηγητής Ογκολογίας και Γενετικής στο Χάρβαρντ, Όθωνας Ηλιόπουλος είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον καθηγητή Όθωνα Ηλιόπουλο να καταλαμβάνει την πρώτη εκλόγιμη θέση.

Ποιος είναι ο Όθων Ηλιόπουλος

Ο Όθων Ηλιόπουλος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στο University of Wisconsin Medical School και στην Ογκολογία στο Dana-Farber Cancer Institute and Harvard Medical School. Κατέχει τις ειδικότητες Παθολογίας και Ιατρικής Ογκολογίας.

Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital Cancer Center.

Ο Δρ. Ηλιόπουλος είναι γιατρός ερευνητής και το επιστημονικό ενδιαφέρον του Εργαστηρίου του εστιάζεται στην ανακάλυψη μοριακών στόχων για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.

Είναι μέλος επιτροπών στρατηγικού σχεδιασμού στο Dana-Farber/Harvard Cancer Center και έχει μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την εκτέλεση στρατηγικών στην Ιατρική εκπαίδευση και τη βασική βιοϊατρική έρευνα.

Είναι μεταξύ των ακαδημαϊκών που απαρτίζουν το think tank του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα