Πανελλήνιες 2021: Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους υποψηφίους

Πανελλήνιες 2021: Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους υποψηφίους
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφιους των Πανελληνίων, με αφορμή τη σημερινή έναρξη των εξετάσεων.

Μήνυμα, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, έστειλε προς όλους τους υποψήφιους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για τις δύσκολες συνθήκες που είχαν να διαχειριστούν οι μαθητές τη φετινή χρονιά, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

“Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα, οι νέοι μας ξεκινούν, σήμερα, να γράφουν μία καινούργια σελίδα στη ζωή τους. Οι φετινές Πανελλήνιες οργανώθηκαν ώστε να απαντούν στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. Αλλά και να υπηρετούν καλύτερα τον χαρακτήρα τους. Ο ρόλος τους, ωστόσο, παραμένει o ίδιος: αποτελούν τη γέφυρα προς το πανεπιστήμιο. Όχι, όμως, και τη μόνη γέφυρα προς την πρόοδο.

Καλή δύναμη, λοιπόν, στα κορίτσια και στα αγόρια που, από το πρωί, δίνουν τη μάχη της μόρφωσης. Ας μη ξεχνούν, όμως, ότι τέτοιες μάχες έχει πολλές και διαφορετικές ο πόλεμος της ζωής. Και ότι είναι στο χέρι τους να τον κερδίσουν, νικώντας όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στις πολλές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Αρκεί να κρατούν πάντα ζωντανή τη φλόγα της μάθησης και της διεκδίκησης ενός πιο όμορφου αύριο.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Με πίστη και αισιοδοξία.”

Η ανάρτηση του Κυριάκου μητσοτάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα