Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα μετά τις Πρέσπες - Για ασυνέπεια τον κατηγορεί ο Τοσουνίδης

Θ. Παπαχριστόπουλος
Θ. Παπαχριστόπουλος EUROKINISSI

Την θέση του για παράδοση της έδρας μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών επανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, την στιγμή που ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θ. Τοσουνίδης, υποστηρίζει ότι δεν είναι συνεπής προς την κομματική γραμμή.

"Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω ακαριαία την έδρα μου", δήλωσε στην ΕΡΤ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος. Είναι θέμα ηθικής τάξεως. Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε επίσης ότι του στέλνουν διαρκώς απειλητικά μηνύματα. Αναφερόμενος στα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε ότι είναι εθνική επιλογή η κάθαρση. Αυτή η κυβέρνηση έχει την αποδοχή της παγκόσμιας κοινότητας πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

ADVERTISING

"Μέχρι προχθές μας κατήγγειλαν ότι θα κάνουμε κωλοτούμπα, τώρα που κάνουμε αυτά που λέμε, μας κατηγορούν ότι το στήσαμε", απάντησε μέσω του Καλημέρα Ελλάδα στην αντιπολίτευση ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης. Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, η θέση του κόμματος απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι "διακηρυγμένη" εδώ και καιρό. "ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο οι 4-5 του κοινοβουλίου, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες που μας ψήφισαν. Οι μεμονωμένες συμπεριφορές δεν ορίζουν το κίνημα", ξεκαθάρισε ο ίδιος. "Όταν συμφωνήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορούμε να άρουμε τις διαφορές, πράγματι είπαμε ότι μπορούμε αυτά που δεν προκύπτουν άμεσα, προς το παρόν να τα παραμερίσουμε κι όταν προκύψουν να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα", απάντησε κληθείς να απαντήσει στο γιατί είχαν ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ έκανε εκ νέου λόγο για δημοψήφισμα με αντικείμενο τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Ο Ζουράρις συνεργάζεται με τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, άρα δεν μπορεί να διαγραφεί", ανέφερε σχετικά με τον βουλευτή του κόμματος, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος "δεν είναι συνεπής με την κομματική γραμμή". Όπως είπε άλλωστε, "όταν μιλούμε για διαγραφές, μιλούμε για διαγραφές από τη συνείδηση των Ελλήνων" "Αν κάποιοι εγκαταλείπουν το καράβι μας, καλό τους ταξίδι, εμείς συνεχίζουμε με χιλιάδες", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Βουλή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ψήφος εμπιστοσύνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουντουρά: "Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της"

Διπλή πίεση στους βουλευτές ΑΝΕΛ από ΝΔ - Ποια ανταλλάγματα υποστηρίζει ότι πήραν

SHARE:

24Media Network