Παπαδημούλης για Ηλιούπολη: “Ξηλώστε το κύκλωμα και τις διασυνδέσεις”

Παπαδημούλης για Ηλιούπολη: “Ξηλώστε το κύκλωμα και τις διασυνδέσεις”
Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για την υπόθεση της Ηλιούπολης στο Twitter. "Δώστε αμέσως τα στοιχεία και φωτό του αστυνομικού στην δημοσιότητα", τονίζει.

Την υπόθεση της 19χρονης που κατήγγειλε ότι αστυνομικός την κρατούσε με την βία και την εξέδιδε, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα, συνελήφθη, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας της νεαρής ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 ετών.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία και η φωτογραφία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, υπογραμμίζοντας ότι δεν αρκεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά τις αποκαλύψεις.

“Δώστε αμέσως τα στοιχεία και φωτό του αστυνομικού στην δημοσιότητα! Ξηλώστε το κύκλωμα και τις διασυνδέσεις. Τα φαινόμενα σήψης και παρακμής έχουν βάθος! Ένα καθυστερημένο Δελτίο Τύπου, υπό την πίεση της κοινωνικής κατακραυγής δεν αρκεί!”, έγραψε χαρακτηριστικά, παραθέτοντας το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα