Παππάς: Καθαρή από νέα μέτρα η έξοδος από το πρόγραμμα

Παππάς: Καθαρή από νέα μέτρα η έξοδος από το πρόγραμμα
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης». Μίλησε για επιστροφή στην κανονικότητα και στο τηλεοπτικό πεδίο ενόψει της αδειοδότησης από ΕΣΡ

Την «καθαρή από νέα μέτρα» έξοδο της χώρας από το οικονομικό πρόγραμμα του 2018 προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με παρέμβασή του στο πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Παππάς τόνισε στη Βουλή ότι με την αποψινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα των δανειστών ανοίγει ο δρόμος για «καθαρή από νέα μέτρα έξοδο» της χώρας από το οικονομικό πρόγραμμα με αποκατάσταση της δυνατότητας της χώρας να καλύπτει της δανειακές ανάγκες της. Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη . «Στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης». Χαρακτήρισε, μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη «υπουργό των απολύσεων και των διορισμών διευθυντών σε μια νύχτα».

Επιμένει η ΝΔ στη θέση για άπειρες τηλεοπτικές άδειες;

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπογράμμισε ακόμη ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα και στο πεδίο της ενημέρωσης ενόψει της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας. «Παραλάβαμε μια καρικατούρα Δημόσιας Τηλεόρασης μη αδειοδοτημένους ιδιωτικούς σταθμούς. Τώρα η ΕΡΤ που στέκεται πόδια και ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί θα είναι αδειοδοτημένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε, μάλιστα, τη ΝΔ να κάνει  αυτοκριτική ως προς τη θέση της για άπειρες άδειες τηλεοπτικές εμβέλειας μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού όπου κατατέθηκαν μόνο έξι φάκελοι για επτά άδειες. «Το επιχείρημα για τους άπειρους σταθμούς συνεχίζετε να το υπερασπίζεστε;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version